Механічні ущільнення – довідкова інформація

Щоб допомогти нашим клієнтам, майстрам-сервісантам та відвідувачам сайту зорієнтуватися в різноманітті механічних торцевих ущільнень для насосів, ми вирішили створити додаткову інформаційну таблицю з вказанням сумісності механічних ущільнень з різними речовинами, з якими можуть працювати насоси. Зверніть увагу, що наведена інформація, в першу чергу, стосується частин, виготовлених з різних типів резини (каучука).

Матеріал

Застосування та властивості

NBR (нітрил-бутадієновий каучук)

Стійкість до олив, нафти та тиску, висока стійкість до стирання. За високих температур стає твердою та крихкою. Здебільшого використовується в галузях, пов'язаних з пальним та мінеральними оливами. Робоча температура від -40°С до +100°С (короткочасно +120°С).

EPDM (етилен-пропіленовий каучук)

Здебільшого використовується для гарячої чи холодної води, гарячої пари, миючого та чистильного обладнання. Не стійкий до мінеральних олив (набрякає). Робоча температура від -30°С до +150°С.

Силікон

Стійкий до хімічних реагентів, високого нагріву та заморожування. Здебільш застосовується за високих хімічних і температурних навантажень. Нестійкий до абразиву. Робоча температура від -60°С до +200°С (короткочасно +230°С).

Viton (FKM, фтор-каучук)

Має високу стійкість до хімікатів, температур та набрякання. Може використовуватися в умовах високого вакууму. Не горить. Здебільш використовується в галузях, пов'язаних з високим температурним та хімічним навантаженням. Робоча температура -20°С до +200°С (короткочасно +230°С).

HNBR (гідрований бутадієн-нітрильний каучук)

Стійкий до бензину, фреону, олив, кислот, лугів. Робоча температура -20°С до +120°С.

Повна інформація по модельному ряду механічних ущільнень та їх роздрібних цінах знаходиться за цим посиланням.

Новое направление

Бесплатная доставка

Бонус для покупателей интернет-магазина - бесплатная доставка по Украине.

Сертификация продукции

Новое изделие BRIO TANK

Компаниями Italtecnica S.r.l. (Италия) и Italflexo s.r.o. (Чешская Республика) освоено выпуск новой продукции. Устройство Brio Tank является функциональным аналогом устройства EASY PRO. Розничная цена прибора 57 Euro.