Циркуляційні насоси IMPPUMPS

Шановні відвідувачі!
Із задоволенням повідомляємо Вам про початок нашої співпраці з відомим виробником насосного обладнання – словенською компанією IMP PUMPS d.o.o.
Наприкінці червня були отримані Сертифікат відповідності та Декларація про відповідністьнасосів IMP PUMPS вимогам технічних регламентів і національних стандартів України та ввезена перша партія насосів.
Пропонуючи розумні ціни на насоси IMP PUMPS, супутні сервіси та консультаційну підтримку, МП «Контакт» запрошує Вас до взаємовигідної та плідної співпраці. Будемо вдячні, якщо Ви висловите свої побажання стосовно асортименту насосів, необхідних під майбутні проекти. Це дозволить нашому підприємству оптимальним чином сформувати склад насосів з метою оперативного виконання Ваших замовлень.
Роздрібні ціни, інформація щодо наявності насосів на складі та технічна документація доступні на нашому сайті за посиланнями: прайс-лист на насоси IMP PUMPSтехнічні дані насосів серії GHNтехнічні дані насосів серії NMTруководство по насосах серії CLкаталог насосів серії BLсертифікат на продукцію IMP PUMPS.

Новое направление

Бесплатная доставка

Бонус для покупателей интернет-магазина - бесплатная доставка по Украине.

Сертификация продукции

Новое изделие BRIO TANK

Компаниями Italtecnica S.r.l. (Италия) и Italflexo s.r.o. (Чешская Республика) освоено выпуск новой продукции. Устройство Brio Tank является функциональным аналогом устройства EASY PRO. Розничная цена прибора 57 Euro.